Chainlink toont tekenen van zwakte

Chainlink toont tekenen van zwakte, maar de ontwikkelingsactiviteit is onstuimig

Chainlink heeft de afgelopen dagen tekenen van zwakte vertoond, maar deze trend kan verschuiven als de cryptocurrency vandaag de dag weer opleeft naast het etherische en andere grote altmunten.

De introductie van Ethereum 2.0 – met een geplande release in december – is het evenement dat de drijvende kracht achter deze rally is. Er is een grote kans dat ETH’s aan de gang zijnde pauze boven de $400 Bitcoin Era een verschuiving in de geaggregeerde altcoin markt zou kunnen markeren.

Deze verschuiving zou kunnen werken in het voordeel van Chainlink, hoewel de cryptocurrency een manier heeft om te gaan voordat het de verliezen die het heeft gezien in de afgelopen dagen kan wissen.

Waar het zich vervolgens ontwikkelt, kan het voor een groot deel afhangen van de duurzaamheid van deze lopende ETH-rally, want elke scherpe terugtocht kan een serieuze slag toebrengen aan de altcoins.

Een analytisch bedrijf wees erop dat Chainlink nog steeds grote pieken in de ontwikkeling ziet, wat een positief teken is dat typisch een goed voorteken is voor de prijsactie van een asset.

Als deze trend aanhoudt, kan de samenvloeiing van verhoogde ontwikkelingsactiviteit en -kracht onder altcoins het hoger laten schommelen.

Chainlink Pogingen om een lange-termijnbodem te vormen als stieren opstapelen

Op het moment van schrijven is Chainlink iets minder dan 2% aan het handelen tegen de huidige prijs van $10,60. Dit markeert een opmerkelijke opleving ten opzichte van de recente dieptepunten van $9.80, die slechts een paar uur geleden zijn vastgesteld.

De rebound van deze sub-$10.00 dip kwam tot stand door de kracht gezien door Ethereum.

ETH steeg van $380 naar meer dan $400 vanmorgen, met deze rally die tot stand kwam door een aankondiging over de lancering van Ethereum 2.0 in december.

Als ETH tekens van voortdurende sterkte toont, kon het geld beginnen in altcoins te roteren en helpen de getemperde sterkte van Chainlink te ondersteunen.

LINK Development Activity blijft hoog

Analyticabedrijf Santiment legde in een recente tweet uit dat de ontwikkelingsactiviteit van Chainlink snel toeneemt.

Zij interpreteren dit als een positief signaal dat aangeeft dat cryptocurrency fundamenteel sterk is – wat zich zou kunnen vertalen in technische kracht.

„De ontwikkelingsactiviteit van LINK is gestegen, volgens de github gegevens die we volgen. In het algemeen is het een positief teken voor de duurzaamheid en levensduur van de asset, wanneer projecten een toename van de ware dev. rate van hun team hebben zoals Chainlink dat heeft gedaan.

Waar de Chainlink trends vervolgens grotendeels moeten afhangen van Ethereum en de rest van de altcoin markt.